تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
@Lync73 ساعت پیش

مالیدن خون به پلاک ماشین

استاد دکتر محمدعلی انصاری
۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
@Lync79 ساعت پیش

جاده چالوس دستاورد پهلوی؟

⁉️ میدونستید جاده چالوس ، این راه ارتباطی مهم بین تهران و‌ مازندران در زمان قاجار احداث شده نه پهلویفریب مطالب دروغین اینستاگرامی را از که پهلوی اسطوره سازی می کنن نخورید
۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
@Lync710 ساعت پیش

مگه گوشت تو خارج مفت نبود؟

پس چرا اینا بهش قفل و بند زدن؟
۱۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
@Lync711 ساعت پیش

دروغ بزرگ پدر مهسا امینی

روایتی کوتاه از یک جلسه فوق‌العاده مهمچگونه دروغ بزرگ پدر مهسا امینی وسط این جلسه با حضور متخصصین رشته‌های مختلف پزشکی برملا شد؟🔴 یکی از شبهاتی که از فتنه تا امروز در جلسات -خصوصا در مدارس دخترانه- مطرح شد، قتل مهسا امینی توسط نیروی انتظامی بود ♦️ این فیلم بهترین منبع برای پاسخ به این شبهه اس…نمایش بیشتر
۲۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا خسروی‌
@z_khosravi18 ساعت پیش

کدام اخبار ۲۵ شهریور شایعه بود؟

پهپاد MQ-9 و بالگرد آمریکایی، اف-۱۵ سعودی، بانک مسکن، CNG، اتوبوس‌های دوکابین، روزنامه کیهان و ... بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل می‌دهد.

تصویر نمایه‌ی ‌سجاد منصوری‌
@sajjad1 روز پیش

بازنشر تصاویر قدیمی با عنوان حمله موشکی یمن به مکه

تصاویری در فضای مجازی با عنوان حمله موشکی یمن به مکه در حال دست‌به‌دست شدن است اما واقعیت چیست؟

تصویر نمایه‌ی ‌مهدیسم | Mahdism12.ir‌
@mahdism12ir1 روز پیش

تفاوت نگاه حسن روحانی و شهید رئیسی در مورد جایگاه معلمان!

#روحانی #ظریف #پزشکیان #محاکمه_روحانی #معلمان #فرهنگیان
۴ MB

@z_khosravi1 روز پیش

کدام اخبار در ۲۴ شهریور شایعه بود؟

کعبه، هتل اسپیناس، پهپاد MQ-1، سید احسان خاندوزی، وزیر خارجه عمان، مادر شهید رئیسی بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل می‌دهد.

تصویر نمایه‌ی ‌سعید نجفی‌
@SaeedNajafi2 روز پیش

شوخی عطریانفر با حسن روحانی

محمد عطریانفر، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی اخیرا حسن روحانی را نمونه‌ای از یک مدیر درجه‌یک نام برده است! عطریانفر البته شاید فراموش کرده است که آقای پزشکیان و اصلاح‌طلبانِ حامی وی در رقابت‌های انتخاباتی تمام تلاش خود را کردند تا این گزاره را جا بیندازند که دولت…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی کاربر
@nasraa_ir2 روز پیش

💠روزنوشت شایعات و تکذیبیه‌ها در نسرا

#آلبوم #راستی‌آزمایی🚩نهضت سواد رسانه‌ای انقلاب اسلامی (نسرا)استان فارس
+2

@z_khosravi2 روز پیش

کدام اخبار ۲۳ شهریور شایعه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی، رزمندگان علی الطاهر، محمد مخبر، وزیر نفت، کالابرگ، مرز شلمچه و بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل می‌دهد.

تصویر نمایه‌ی ‌مهدیسم | Mahdism12.ir‌
@mahdism12ir3 روز پیش

آخ آخ! جاده چالوس هم برا پهلوی نبود!

⁉️ میدونستید #جاده_چالوس ، این راه ارتباطی مهم بین تهران و‌ مازندران در زمان قاجار احداث شده نه زمان #رضاخان و #پهلوی!!!فریب مطالب دروغین #اینترنشنال و #سلطنت_طلبان و #اینستاگرام را از که پهلوی اسطوره سازی می کنن نخورید!
۵ MB

@z_khosravi3 روز پیش

تحریف صحبت‌های سردار رادان درباره برخورد با اراذل

برخی کانال‌های تلگرامی و صفحات توییتری با تیتری تحریف شده، سخنان فرمانده کل انتظامی را چنان بازنمایی کردند که گویا پلیس با مردم برخورد می‌کند.

تصویر نمایه‌ی ‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌
@Seyedekhoda3 روز پیش

ویدیویی از لحظه نجات خلبان جنگنده آمریکایی در ایران.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا:تصویر بالگرد عملیات نجات به صورت عمدی مات شده تا نوع بالگرد و فناوری بکار رفته در آن فاش نشود.برد کوپر، فرمانده سنتکام:نیروهای آمریکایی حدود شش ساعت بعد از هدف قرارگرفتن جنگنده، خلبان اول را از ایران خارج کردند.خلبان جنگنده آمریکایی: نیروهای ایرانی در عملیات جست‌وجو،…نمایش بیشتر
۳ MB

@z_khosravi3 روز پیش

کدام اخبار ۲۲ شهریور شایعه بود؟

پزشکیان و راهب هندی، خانواده‌های عراقی در مرز، شهردار ساری، مخالفان رایگان ماندن مترو و بی‌آرتی، معتادان کمپ اعتیاد در مشهد و چوپان مراغه‌ای بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل می دهد.

تصویر نمایه‌ی ‌سجاد منصوری‌
@sajjad4 روز پیش

از شایعه تا واقعیت پابوسی پزشکیان از راهب هندی!

در جریان گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با یک راهب هندی در حاشیه اجلاس بریکس، فیلمی با عنوان «پابوسی رئیس‌جمهور ایران از راهب هندی» منتشر شد! اما واقعیت ماجرا چیست؟

تصویر نمایه‌ی ‌سیدرضا موسوی‌فاضل‌
@rezamosavi_ir4 روز پیش

💢 از «صـبح جـمعه» تا «رفــرانـدوم مقاومــت و تســلیم»

🕸️ روحـــانی چـه می‌خــواهـد؟!🔗https://fashnews.ir/127064🌐 فاش نیوز - در شرایطی که کشور با تهدید خارجی، فشار اقتصادی و وضعیت امنیتی و جنگی روبه‌روست. در چنین شرایطی، از رجال سیاسی باسابقه انتظار می‌رود بیش از هر چیز به تقویت آرامش، انسجام ملی و اقتدار کشور بیندیشند.

تصویر نمایه‌ی ‌سیدامیر خوبی سرشت ☫‌
@Seyedekhoda4 روز پیش

توهمات ذهن یه آدم مریض جنسی متوهم...

دونالد ترامپ: من دلم می‌خواهد «مدال افتخار کنگره» را به خودم بدهم؛ درباره‌اش مطالعه کرده‌ام و حاضرم آن را به خودم اعطا کنم، هیچ مشکلی هم با آن ندارم اما اجازه انجام این کار را ندارم. باورتان می‌شود؟تنها کاری که اجازه انجامش را ندارم، همین است؛ وگرنه آن را به خودم می‌دادم.شوخی می‌کنم. البته، راستش …نمایش بیشتر
۱ MB

@z_khosravi4 روز پیش

کدام اخبار ۲۱ شهریور شایعه بود؟

پروازهای عراق، ایرلاین‌های ترکیه، مرزهای غرب، ترامپ، کارکنان روس اتم، بلاگر اقتصادی برنامه باضیا، علی کریمی و ‌... بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل می‌دهد.

تصویر نمایه‌ی ‌محمدرضا شواخی زواره‌
@ShavakhiZavareh4 روز پیش

پشت‌پرده یک عکس جنجالی، فردی که معاون استاندار اصفهان معرفی شد

عکسی که قرار بود یک روایت جنجالی بسازد، با یک بررسی ساده فرو ریخت؛ فردی که در فضای مجازی به‌عنوان معاون اقتصادی استاندار اصفهان معرفی شده، اساساً معاون استاندار نیست.