مالیدن خون به پلاک ماشین
استاد دکتر محمدعلی انصاری۴ MB
@Lync711 ساعت پیشدروغ بزرگ پدر مهسا امینی
روایتی کوتاه از یک جلسه فوقالعاده مهمچگونه دروغ بزرگ پدر مهسا امینی وسط این جلسه با حضور متخصصین رشتههای مختلف پزشکی برملا شد؟🔴 یکی از شبهاتی که از فتنه تا امروز در جلسات -خصوصا در مدارس دخترانه- مطرح شد، قتل مهسا امینی توسط نیروی انتظامی بود ♦️ این فیلم بهترین منبع برای پاسخ به این شبهه اس…نمایش بیشتر۲۵ MB
@z_khosravi18 ساعت پیشکدام اخبار ۲۵ شهریور شایعه بود؟
پهپاد MQ-9 و بالگرد آمریکایی، اف-۱۵ سعودی، بانک مسکن، CNG، اتوبوسهای دوکابین، روزنامه کیهان و ... بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل میدهد.
@sajjad1 روز پیشبازنشر تصاویر قدیمی با عنوان حمله موشکی یمن به مکه
تصاویری در فضای مجازی با عنوان حمله موشکی یمن به مکه در حال دستبهدست شدن است اما واقعیت چیست؟
@mahdism12ir1 روز پیش
@z_khosravi1 روز پیشکدام اخبار در ۲۴ شهریور شایعه بود؟
کعبه، هتل اسپیناس، پهپاد MQ-1، سید احسان خاندوزی، وزیر خارجه عمان، مادر شهید رئیسی بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل میدهد.
@SaeedNajafi2 روز پیششوخی عطریانفر با حسن روحانی
محمد عطریانفر، عضو شورای اطلاعرسانی دولت و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی اخیرا حسن روحانی را نمونهای از یک مدیر درجهیک نام برده است! عطریانفر البته شاید فراموش کرده است که آقای پزشکیان و اصلاحطلبانِ حامی وی در رقابتهای انتخاباتی تمام تلاش خود را کردند تا این گزاره را جا بیندازند که دولت…نمایش بیشتر
@nasraa_ir2 روز پیش💠روزنوشت شایعات و تکذیبیهها در نسرا
#آلبوم #راستیآزمایی🚩نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی (نسرا)استان فارس
@z_khosravi2 روز پیشکدام اخبار ۲۳ شهریور شایعه بود؟
رئیس سازمان انرژی اتمی، رزمندگان علی الطاهر، محمد مخبر، وزیر نفت، کالابرگ، مرز شلمچه و بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل میدهد.
@mahdism12ir3 روز پیشآخ آخ! جاده چالوس هم برا پهلوی نبود!
⁉️ میدونستید #جاده_چالوس ، این راه ارتباطی مهم بین تهران و مازندران در زمان قاجار احداث شده نه زمان #رضاخان و #پهلوی!!!فریب مطالب دروغین #اینترنشنال و #سلطنت_طلبان و #اینستاگرام را از که پهلوی اسطوره سازی می کنن نخورید!۵ MB
@z_khosravi3 روز پیشتحریف صحبتهای سردار رادان درباره برخورد با اراذل
برخی کانالهای تلگرامی و صفحات توییتری با تیتری تحریف شده، سخنان فرمانده کل انتظامی را چنان بازنمایی کردند که گویا پلیس با مردم برخورد میکند.
@Seyedekhoda3 روز پیشویدیویی از لحظه نجات خلبان جنگنده آمریکایی در ایران.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا:تصویر بالگرد عملیات نجات به صورت عمدی مات شده تا نوع بالگرد و فناوری بکار رفته در آن فاش نشود.برد کوپر، فرمانده سنتکام:نیروهای آمریکایی حدود شش ساعت بعد از هدف قرارگرفتن جنگنده، خلبان اول را از ایران خارج کردند.خلبان جنگنده آمریکایی: نیروهای ایرانی در عملیات جستوجو،…نمایش بیشتر۳ MB
@z_khosravi3 روز پیشکدام اخبار ۲۲ شهریور شایعه بود؟
پزشکیان و راهب هندی، خانوادههای عراقی در مرز، شهردار ساری، مخالفان رایگان ماندن مترو و بیآرتی، معتادان کمپ اعتیاد در مشهد و چوپان مراغهای بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل می دهد.
@sajjad4 روز پیشاز شایعه تا واقعیت پابوسی پزشکیان از راهب هندی!
در جریان گفتوگوی رئیسجمهور با یک راهب هندی در حاشیه اجلاس بریکس، فیلمی با عنوان «پابوسی رئیسجمهور ایران از راهب هندی» منتشر شد! اما واقعیت ماجرا چیست؟
@rezamosavi_ir4 روز پیش💢 از «صـبح جـمعه» تا «رفــرانـدوم مقاومــت و تســلیم»
🕸️ روحـــانی چـه میخــواهـد؟!🔗https://fashnews.ir/127064🌐 فاش نیوز - در شرایطی که کشور با تهدید خارجی، فشار اقتصادی و وضعیت امنیتی و جنگی روبهروست. در چنین شرایطی، از رجال سیاسی باسابقه انتظار میرود بیش از هر چیز به تقویت آرامش، انسجام ملی و اقتدار کشور بیندیشند.
@Seyedekhoda4 روز پیشتوهمات ذهن یه آدم مریض جنسی متوهم...
دونالد ترامپ: من دلم میخواهد «مدال افتخار کنگره» را به خودم بدهم؛ دربارهاش مطالعه کردهام و حاضرم آن را به خودم اعطا کنم، هیچ مشکلی هم با آن ندارم اما اجازه انجام این کار را ندارم. باورتان میشود؟تنها کاری که اجازه انجامش را ندارم، همین است؛ وگرنه آن را به خودم میدادم.شوخی میکنم. البته، راستش …نمایش بیشتر۱ MB
@z_khosravi4 روز پیشکدام اخبار ۲۱ شهریور شایعه بود؟
پروازهای عراق، ایرلاینهای ترکیه، مرزهای غرب، ترامپ، کارکنان روس اتم، بلاگر اقتصادی برنامه باضیا، علی کریمی و ... بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل میدهد.
@ShavakhiZavareh4 روز پیشپشتپرده یک عکس جنجالی، فردی که معاون استاندار اصفهان معرفی شد
عکسی که قرار بود یک روایت جنجالی بسازد، با یک بررسی ساده فرو ریخت؛ فردی که در فضای مجازی بهعنوان معاون اقتصادی استاندار اصفهان معرفی شده، اساساً معاون استاندار نیست.